Skip to main content

Væsker til fjernelse af beton

Væsker til fjernelse af beton. BETOFF betonfjerningsvæsker er effektive produkter, der gør det nemt at fjerne selv gammel og tyk beton. Rengøring af maskiner, værktøj og forskallinger tager minutter, ikke timer, som det er tilfældet med andre produkter. Du behøver ikke længere at skrabe tørret beton og samle det lag for lag. Brug BETOFF væske (koncentrat) og opløs betonen ved at trænge igennem den. Vi ved, hvor vigtigt det er at fjerne tørret beton hurtigt, især i et entreprenørudstyrsudlejningsfirma, hvor mængden af ​​betonbejdset udstyr er ret stor. Innovationen i vores væsker er, at vores produkter trænger ind i snavs, hvilket gør dem tre gange mere effektive end konkurrerende væsker.

Væsker til fjernelse af beton. Fjernelse af beton med biologisk nedbrydelig Betoff-BIO væske
Den nye superbetonfjerner BETOFF-BIO er en innovation, der hjælper dig med at fjerne cementsnavs fra entreprenørmaskiner, værktøj og endda steder dækket med zink.

BETOFF-BIO er et koncentreret, biologisk nedbrydeligt betonblødgøringsmiddel, der hjælper med at fjerne og løsne beton, cement, fugemasse (cementmørtel) fra byggeværktøjer og -udstyr. Se, hvordan den forvandler selv tørret og hærdet beton til et mudret, svampet stof, der nemt kan fjernes med højtryksrenser. Fordi BETOFF-BIO er ikke-ætsende, syrefri, lugtfri og sikker for metaller og maling, er der ingen grund til at bekymre sig om korrosion af overfladen på dyrt udstyr. Dette er den hurtigste metode til at fjerne betonaflejringer fra store maskiner. Denne usædvanlige væske kan også bruges til at fjerne tørret cementmørtel fra keramiske fliser. Det er vigtigt, at BETOFF-BIO er sikker ikke kun til galvanisering, men også til billak. Hvis du har et problem med beton eller cement på din bil, vil denne fantastiske væske genoprette sin glans.

Væsker til fjernelse af beton

For helt at fjerne beton på store områder kan det være nødvendigt at påføre mere væske eller skrabe betonen af. For at opnå de bedste resultater skal du bruge en højtryksrenser til sidst i rengøringen.

Du skal også bruge et sæt, der indeholder en skumsprøjte, handsker, en maske og sikkerhedsbriller.

Væsker til fjernelse af beton. Fjernelse af beton med BETOFF-X væske

Hvis betonpletten, du har med at gøre, er af mellemstørrelse og middel alder, cirka 2-3 måneder gammel, behøver du ikke købe kraftfoderet. Du kan behandle sådanne pletter med en væske kaldet BETOFF-X. Dette er en fortyndet version af koncentratet. Er du i tvivl om, hvilken væske du skal bruge til at opløse beton, så ring til os, så hjælper vi dig med at vælge det rigtige produkt!