Skip to main content

Betonfjerner

Hvilken betonfjerner er den bedste?

Du kan finde mange produkter på markedet, der kan opløse beton. Desværre er det ikke alle, der består eksamen. Især de præparater, der findes i store byggemarkeder, er langt fra ideelle. Gør-det-selv-markeder fokuserer på den højest mulige margin, og det gør producenten også. Væsken skal være billig, så folk køber den ofte. Al denne salgspolitik er dog i sidste ende ikke god for nogen. Kunder i store supermarkeder vender tilbage og leder efter mere effektive præparater end dem, de købte der. Det er sådan, de kommer til os og tro det eller ej, efter at have brugt Betoff væske holder de op med at lede efter et mere effektivt produkt.

Betonfjerner. Hvad adskiller Betoff væske fra produkter, der fås i byggemarkeder?

Betoff er 3x stærkere end væsker, du kan købe i supermarkeder. Vi fokuserer på virkningsstyrken og hastigheden ved opløsning af tørret beton. Betoff, i modsætning til produkter, der fås i supermarkeder, trænger ind i tørret beton. Forberedelser fra supermarkedet samler beton lag for lag. Det betyder, at man skal bruge en stor mængde sådan væske for at holde overfladen ren for beton. Derfor viser en billig væske sig at være dyrere, fordi du skal bruge meget mere af den end Betoff væske. Ved Betoff-væske behøver du ikke gentage påføringen af ​​præparatet på pletten. Alt du skal gøre er at behandle snavset én gang, vente fra 1 til 3 minutter, og det er det, betonen bliver til let at fjerne mudder.

Betonfjerner

Betonfjerner. Kan Betoff bruges til at fjerne beton fra PVC-rør?

Ganske ofte bliver vi ringet op af desperate kunder, der har et problem med et tilstoppet spildevandsafløb. Normalt kommer problemet fra nogen, der hælder mørtel eller betonrester i toilettet. Vi har også tilfælde af tilstoppede badekarafløb, hvori der blev hældt cementmørtel. Uanset om det er beton i et spildevandsrør eller fuger i et badekars afløb, så hjælper Betoff væske!

Hæld bare PVC-røret tilstoppet med beton, vent cirka 2-3 timer, og slip derefter vandet. Hvis betonproppen i PVC-røret er ret tyk og klæber til rørvæggene, hvilket blokerer for vandstrømmen, kan opløsningsprocessen være lidt længere. I meget vanskelige tilfælde kan det være nødvendigt at genfylde røret.

Betonfjerner. Hvordan fjerner man beton fra en betonblander?

Snavset er ujævnt. Typisk er 5 liter Betoff-væske nok til at fjerne tørret beton fra en betonblander. Der er også tilfælde, hvor beton bliver liggende på betonblanderen i flere år, så kan det være nødvendigt at hælde op til 20 liter for at få betonblanderen som ny igen. Hæld blot Betoff-væsken på betonblanderen, vent et par minutter, og vask derefter den opløste beton af med vand. Hvis du har til hensigt at rense betonblanderens inderside, kan du efter at have hældt væsken langsomt dreje tromlen på betonblanderen, så væsken når hvert hjørne af den.

Hvilket præparat skal bruges til at fjerne beton fra en bil?

Der er kun ét præparat på markedet, der fjerner tørret beton fra en bil, og det er Betoff-BIO. Dette rengøringsmiddel indeholder kun biologisk nedbrydelige ingredienser, der er 100 % sikre til billak. Betoff-BIO fjerner hurtigt og effektivt cementbelægninger som følge af at kombinere cement med vand. Kunder har ofte problemer med cementbelægning på deres biler, efter at de har parkeret deres bil i nærheden af ​​en byggeplads. Cementen blandede sig med regnen og skabte cementtåge og slam, der var svært at vaske af. I et sådant tilfælde vil det ikke hjælpe selv at tage bilen til en automatisk bilvask. Når bilen er våd, kan du ikke rigtig se cementbelægningen, men så snart bilen tørrer, ser du igen grå tåge, som skæmmer din bils udseende.

Hvordan bruger man Betoff-BIO væske, når man fjerner beton fra en bil?

Hæld først præparatet i en ren sprayflaske. Påfør derefter væsken på den betonfarvede bil på kort afstand. Påfør præparatet pletter, ikke på hele bilen på én gang. Vent ca. 1 minut og vask til sidst det hele af med vand. Skrub ikke bilen med en svamp eller klud, da det kan ridse lakken. Ovenstående instruktioner henviser til fjernelse af cementbeton, ikke tørret tyk beton. Forskellen mellem tørret beton og cementbeton er kolossal. Tørret beton er meget sværere at fjerne. Hvis bilen er snavset med beton og ikke cementbelægning, skal behandlingen af ​​bilen med Betoff-BIO væske tage meget længere tid. Nogle gange er det endda 15 minutter.

Hvordan fjerner man tørret beton fra værktøjer?

Den første regel er ikke at bruge væsker, der er tilgængelige i supermarkeder, til at fjerne beton fra værktøjer. De indeholder ætsende midler, der får værktøjerne til at ruste. Hvis betonen er ret gammel, er det bedst at nedsænke værktøjerne i Betoff-BIO væske. Processen med at nedsænke værktøjerne bør tage cirka 15-20 minutter. Overvåg selvfølgelig hele tiden, hvad der sker med betonen. Det kan vise sig, at det opløses meget hurtigere, det hele afhænger af betonens tykkelse og alder.