Skip to main content

Væske til opløsning af beton

Væske til opløsning af beton. Betonopløsningsvæsken kaldet Betoff er det mest effektive middel på markedet. Den fik sin popularitet takket være dens hastighed, effektivitet og øgede brugssikkerhed. Betoff og Betoff-BIO er to væsker, der ikke kan brænde dig som andre betonopløsende væsker. I øjeblikket sælges Betoff i hele Europa, med kommercielle forespørgsler, der kommer selv fra Afrika. Gode ​​nyheder spredes hurtigt, og mund til mund markedsføring er blevet en af ​​de kræfter, der driver salget af Betoff væske. I Tyskland, Frankrig, Skandinavien, Italien og hvor der er problemer med tørret beton, er Betoff blevet nummer et.

Væske til opløsning af beton. Forskellige varianter af Betoff væske

Betoff væske findes i forskellige varianter. Under navnet Betoff er der et stærkt koncentrat, der kan fortyndes med vand. Betoff-X er en fortyndet udgave, og Betoff-BIO er et plantebaseret middel, som primært anbefales til sarte overflader, såsom plastik, gummi, zink.

Kunder plejer at spørge, hvilken af ​​de væsker, der er tilgængelige i vores netbutik, der passer til gammel og tyk beton. Der kan være ét svar her, nemlig Betoff (koncentrat). Hvis du leder efter en væske, der vil opløse beton på din bil uden at beskadige lakken, anbefaler vi at bruge Betoff-Bio væske. Hvis du har et problem med mellemstor og middelaldret beton, fx højst en eller to måneder gammel, så er brugen af ​​Betoff-X væske berettiget.

Væske til opløsning af beton. Biologisk nedbrydelig væske til opløsning af beton

Som jeg nævnte ovenfor, er Betoff-BIO væske et ideelt middel til at opløse frisk og tynd beton. Det, der dog også er værd at bemærke, er, at Betoff-BIO er 100% biologisk nedbrydeligt. Den indeholder ikke ætsende syrer og kvæles ikke under påføring. Det er meget skånsomt både for menneskers hud og på overflader med tørret beton.

Hvilken væske vil opløse betonen i PVC-røret?

Vi bliver ofte ringet op af kunder, der har problemer med beton i deres spildevandsrør. I nogle tilfælde er sidste udvej at rive vægge eller gulve ned. Nogle kunder har forsøgt at fjerne beton ved hjælp af den populære Mole, men selv denne væske hjælper ikke. Betoff væske er i stand til at opløse beton ikke kun det, der er på entreprenørmaskiner, køretøjer, der transporterer beton, værktøj og vinduer, men også det, der er i rør og afløb.

Væske til opløsning af beton. Hvilken væske skal bruges til at opløse cementmørtel hældt i badekarrets afløb?

I dette tilfælde skal vi være meget forsigtige. Betoff væske bør ikke hældes i badekarret, men direkte i afløbsrøret. Badekar bør ikke komme i kontakt med byggekemikalier. Det er nemt at beskadige et sådant badekar med et stærkt rengøringsmiddel. Hvis du hælder Betoff-væske direkte i badekarrets afløb, vil den også klare cementmørtlen, ligesom i tilfældet med toiletspildevandsrør.

Du kan også bruge Betoff-BIO væske, som nemt fjerner indtørret cementmørtel, der er tørret på keramiske fliser.

Hvis du bruger Betoff-BIO, skal du hælde lidt mere af det i afløbet og vente cirka en time længere, før du hælder vand i afløbet.

BEMÆRK: Brug af Betoff-BIO væske som et middel til at opløse cementmørtel giver kun mening, når mørtlen er forholdsvis frisk.

Hvad adskiller Betoff-BIO væske fra andre væsker til opløsning af beton?

Betoff-BIO er en sikker, økologisk erstatning for ætsende rengøringsmidler eller farlige ætsemidler. Ved at angribe Portland cement og andre kemiske specialingredienser opløses og nedbryder den innovative flydende formel mørtel og beton fysisk, hvilket reducerer dem til en blød pasta, der let kan fjernes fra overfladen. Betoff-BIO bruges til sikker rengøring, opløsning og fjernelse af beton, hærdet cement, mørtel og fuger. Vores kunder bruger den til at rense lastbiler, trailere, siloer, save, boremaskiner, generatorer, snegle, håndværktøj, røreværker, pumper, stilladser, spotbrædder, betonstænk og meget mere!

Fordele:

  • Fuldstændig biologisk nedbrydeligt
  • Det er ikke farligt for maskiner
  • Miljøvenligt
  • Forårsager ikke korrosion
  • Det stinker ikke
  • Ubrændbar

Hvilken væske skal bruges til at opløse cementmørtel, der er tørret på keramiske fliser?

Vi anbefaler to væsker fra vores produktsortiment til denne opgave. Den første væske er Betoff-BIO, som nemt reagerer med den tørrede fugemasse. Den anden væske, der også kan håndtere tørret cementmørtel, er Betoff-U.

Betoff-U er en universal væske, der fjerner ikke kun tørret mørtel, men også tørrede pudspletter, maling, skimmelsvamp, rust og vandaflejringer.

Væske til opløsning af beton