Garagen tilsmudset med beton – hvilken væske renser den?

Er du stolt af din nye garage? Desværre var der meget betonskidt og kalk af på gulvet, ved porten og endda på bilen. Gå til roden af ​​problemet, og rengør glasoverflader, døre og karrosseri med Betoff-produkter. Fjern cement fra sarte kromoverflader og fra malede overflader eller værktøj. Koncentrater til vask af kalkpletter, mørtel og hårde betonaflejringer kan også bruges til at rengøre professionelt udstyr, som du brugte under renoveringen (murske, el-murske, skiver, betonblandere).

Væske til specielle opgaver – fjerner vi beton fra udstyret?

Nå – i starten brugte du lang tid på at bygge eller renovere garagen, og nu er det tid til at rense den. Rengør betonmaskinen og kværnen, vask betonpletter fra bilen, der blev brugt til at transportere byggematerialerne. Umulig? Ikke sandt – Betoff løsner endda beton, der for længst er tørret, så lad os gå! Tørrede cementklumper på brolægger og maskiner kan fjernes med Betoff-præparatet, som fås i tre kapaciteter (en, fem eller tyve liter). Betoff-væsken er fremragende til rengøring af apparater som: murske, el-murske, rasper, trimmere, arkiver, diske eller slibemaskiner. 

Rengør beton på en miljøvenlig måde. Rengøring af betonoverfladen er et stort problem for mange mennesker. Rengør garagen eller terrassefliserne. Rengøring af betonbelægningssten kan også være ret problematisk. Nedenfor finder du vigtige oplysninger om rengøring af beton. Med vores BETOFF-produkter kan rengøring af beton være rigtig hurtig og billig. Betonrensning er let. 

Midler til fjernelse af beton – hvor kan de findes?

Bestemt i hardware butikker som Leroy Merlin eller Bauhaus. Internettet kommer også til undsætning. Det giver også mening at tjekke hjemmesiden for de ekstremt potente Betoff-koncentrater. Disse væsker har et godt ry, og den ekstra købsfordel er gratis forsendelse af produkter, der fjerner betonfilm. Biopræparater indeholder ingen syrer, og derfor kan murstænk fra aluminiumselementerne i din bil, fra glasfibre såvel som fra gummi og malede overflader fjernes. Du kan også fjerne cementfilm fra murske, murske, skiver og spatler. Med disse værktøjer og med betonblanderen bruger du Betoff-x væsken.

Agenten, der opløser betonen – hvordan skal den bruges sikkert?

beton
Betoff væske fjerner cementpletter fra brolægger, beton og værktøj

Hvis snavs i garagen på enhederne ikke er for stort, kan mørtelsløret f.eks. Sprøjtes med væsken i flasker med en sprøjte. Tykke cementskorpe skal sandsynligvis sprøjtes med væsken flere gange. Du venter ca. 3 minutter på, at effekten finder sted, og derefter kan pastaen simpelthen skylles af med vand. Væsken trænger ind i tørrede betonaflejringer og opløser dem derefter effektivt ved centrifugalvirkning. Hvis du vil fjerne klumper af beton, kalk, gips eller rust fra udstyr i garagen, fra enhederne og fra bilen, skal du ringe til 0208 – 37768558 eller skrive til adressen: betoff@betoff.de .