Fjernelse af beton fra forskalling

Rengør kun forskalling med BETTOFF BIO

Fjernelse af beton fra forskalling. Du har sandsynligvis mange spørgsmål om fjernelse af konkret forskalling. Hvor lang tid skal beton være i forskallingen? Hvornår skal forskallingen fjernes? Hvordan fjerner man betonforskalling? Hvilket præparatfjernelsespræparat skal jeg bestille? Hvad er den rigtige gennemsnitlige lufttemperatur til fjernelse af forskalling? Vi besvarer disse og andre spørgsmål om fjernelse af konkrete forskallinger i denne artikel. 

Forskalling, dvs. midlertidige strukturer, der fungerer perfekt under konstruktionen. Loftforskalinger, vægforskallinger, bygningsforskalinger, bordforskallinger, metalforskallinger, OSB-loftsforskallinger sikrer den korrekte betonform og forhindrer beton i at lække uden for hældningsområdet. Forskalling fungerer særligt godt, når det kommer til forskellige typer konstruktion, og derfor bruges forskellige former for forskalling:

 • Systemforskalling
 • Hegn forskalling
 • Gulvforskalling
 • Forskalling til udgravninger 
 • Bygningsforskalling
 • Grundforskalling

En midlertidig konstruktion i form af cylinderforskalling, systemforskalling eller præfabrikeret loftsforskalling gør det muligt at holde armeringen, indtil betonblandingen er størknet. Forskalling er en meget effektiv og vellykket type præcis hældning af beton, men det kræver brug af forskallingsvæske.

Fjernelse af beton fra forskalling. Valg af det rigtige forskallingssystem

Midlertidige strukturer, der bruges til bygning, kan laves uafhængigt, systemforskalling kan købes eller den stadig mere populære leje af forskalling kan vælges. Det hele afhænger af investeringen, og hvor ofte forskallingen bruges. I tilfælde af en engangsinvestering, såsom at bygge et hus, er det værd at tage det bekvemme alternativ til at leje forskalling. Det viser sig, at det at gøre dette kan spare dig ikke kun tid, men også penge. At lave forskallingen selv er meget tidskrævende, så det er værd at udnytte den fordelagtige lejemulighed. Det samme gælder for systemforskallingen, som viser sig at være en langt mere økonomisk løsning. Systemforskallingen er fremstillet meget præcist,og ofte er lejeomkostningerne meget mindre end bestyrelsens og arbejdskraftens omkostninger. Så det er værd at undersøge muligheden for at leje. Du kan bruge enkle udskrifter som f.eks B. “Forskalling i Berlin”, “Forskalling i München”, “Forskalling i Dortmund”. Udlejning af systemforskalling kan også være fordelagtigt i tilfælde af flere investeringer.

Fjernelse af beton fra forskalling. Frigivelsesagenter – hvordan fungerer de?

Forskalling er en af ​​de mest populære midlertidige bygningskonstruktioner. Der anvendes forskellige typer, såsom B. forskalling til hegn, forskalling til udgravninger, let forskalling, præfabrikeret forskalling til master. Med denne type konstruktion anbefales det at bruge frigørelsesmidler til at adskille forskallingen fra den hærdede beton. Sådanne væsker garanterer nem fjernelse og sikrer den ønskede form på formen. Den rigtige type frigørelsesmiddel forhindrer beton i at klæbe til forskallingen. Der er to typer frigørelsesmidler: Kemisk aktiv og dannelsen af ​​et beskyttende lag mellem beton og forskalling. Når du vælger en foranstaltning, er det værd at være opmærksom på, hvordan den fungerer. Specialister anbefaler at vælge kemisk aktive frigivelsesmidler.

Takket være fedtsyreindholdet forårsager sådanne præparater langt mindre pletter og pletter på beton. Midlerne, der danner den beskyttende membran, forårsager normalt en permanent farveændring, så eksperter fra virksomheder som Alsina-forskalling, Tekko-forskalling, Festa-forskalling, folieforskalling, manuel forskalling anbefaler brugen af ​​kemisk aktive frigørelsesmidler. Eksperter understreger, at ud over at vælge den rigtige størrelse, er proportioner også vigtige. For meget af stoffet, selv fedtsyrebaseret, kan også forårsage misfarvning og pletter på beton. Hvis du glemmer frigørelsesmidlet, kan du have et stort problem med rengøring af forskalling.

Fjernelse af beton fra forskalling. BETOFF BIO – Hvis du glemmer frigivelsesagenter

Forskalling er en midlertidig struktur, der gør renovering og byggeri meget lettere og giver mulighed for præcis hældning af beton. Mange virksomheder på markedet fremstiller og lejer forskalling. De mest kendte er:

 • Peri forskalling 
 • Acro forskalling 
 • Hovedforskaling 
 • Dock forskalling 
 • XPS forskalling 
 •  Palisander.

Forskalling gør det muligt at hælde betonen med stor præcision, hvorfor den er så populær. Oftest bruges træforskalling, men OSB-panelforskalling eller præfabrikeret forskalling bruges også. Den nøjagtige sprøjtning skyldes brugen af ​​forskalling, men mange mennesker glemmer tilfældigvis at bruge frigørelsesmidler. Rengøring af betonforskalling fra beton er ikke den nemmeste opgave, fordi mange af de betonforberedende præparater, der findes på markedet, er syrebaserede. BETOFF BIO er den bedste løsning, den renser forskallingen hurtigt og effektivt og er baseret på naturlige planteekstrakter, så den er sikker at bruge og miljøvenlig. Kun med BETOFF BIO kan du glemme frigørelsesmidlet, fordi rengøring af forskallingen med vores betonfjerner er hurtig og sikker.

Fjernelse af beton fra forskalling. BETOFF BIO – hurtig rengøring af forskalling i beton uden frigørelsesmidler

Slipemidler er vigtige for rengøring og vedligeholdelse af forskallingen, da de forhindrer betonen i at sætte sigforhindre og sikre den ønskede form. Eksperter fra forskellige virksomheder, der fremstiller og lejer forskalling såsom Pietier forskalling, forskalling, pionerforskalling, Sten forskalling eller Grip forskalling, anbefaler brugen af ​​egnede frigørelsesmidler. Rengøring af betonforskalling er en arbejdskrævende aktivitet og kræver normalt brug af stærke sure præparater. BETOFF BIO er en perfekt løsning, hvis du glemmer at bruge frigørelsesmidler og spekulerer på, hvordan man rengør loftforskalling, OSB loftforskalling og fundamentforskalling. BETOFF BIO er en innovativ forskallingsrenser, der fjerner tørret beton hurtigt og effektivt uden brug af et frigørelsesmiddel.

Formlen, baseret på ekstrakter fra en endemisk plante, fjerner selv gammel beton fra forskallingen og er sikker at bruge, irriterer ikke luftvejene og er helt biologisk nedbrydeligt. BETOFF BIO er det bedste alternativ, hvis du ikke bruger et frigørelsesmiddel til forskalling, især hvis det er en lejeforskaling. Hvis du ved, hvor meget forskalling koster i Rostock, Berlin eller Nürnberg, er det værd at bruge et frigørelsesmiddel, og hvis du bruger forskallingen uden et passende frigørelsesmiddel, er redningen en effektiv betondestruktion – BETOFF BIO. Især hvis det er en leje forskalling. Hvis du ved, hvor meget forskalling koster i Rostock, Berlin eller Nürnberg, er det værd at bruge et frigørelsesmiddel, og hvis du bruger forskallingen uden et passende frigørelsesmiddel, er redningen en effektiv betondestruktion – BETOFF BIO.især hvis det er en leje forskalling. Hvis du ved, hvor meget forskalling koster i Rostock, Berlin eller Nürnberg, betaler det sig at bruge et frigørelsesmiddel, og hvis du bruger forskallingen uden et passende frigørelsesmiddel, så er redningen en effektiv betonfordeler – BETOFF BIO.

Fjernelse af betonforskallingen. Stripping af betonkomponenter. Hvordan fjerner man betonforskalling? Hvad betyder ordet “shell out” egentlig? Såkaldte forskallingsarbejder er simpelthen midlertidige strukturer, der bruges under byggearbejde. Betonforskallingen bør ikke fjernes, før betonen har opnået tilstrækkelig styrke. Betonforskalling kan kun fjernes, hvis betonen er hærdet tilstrækkeligt. Fjernelse af forskallingen er en meget lang og kompliceret proces. Du er nødt til at vide, hvornår du kan fjerne konkret forskalling, og hvordan du deaktiverer forskalling. 

Forskallingsrengøring uden frigørelsesmidler – BETOFF BIO

Fjernelse af beton fra forskalling
Betoff fjerner tørret beton fra maskiner, forskalling, værktøj og meget mere!

Vores miljøvenlige betonfjerner er perfekt til rengøring af forskalling. Takket være den innovative BETOFF BIO-formel kan betonen fjernes effektivt fra forskallingen uden brug af frigørelsesmidler. Den stærkt koncentrerede og samtidig miljøvenlige betonfjerner renser effektivt OSB forskalling, forskalling i træ, loftsforskalling, præfabrikeret forskalling, systemforskalling. Med BETOFF BIO behøver du ikke længere tænke på, hvordan du rengør forskallingen, hvilket frigørelsesmiddel du bruger, uanset om du har forskallingspaneler, systemforskalling, OSB-paneler til forskalling, forskallingspaneler. Med BETOFF BIO behøver du ikke længere tænke på, hvilken forskallingsvæske du skal vælge, og hvordan du rengør forskallingen. Vores effektive og økologiske forskallingsrenser gør det muligt for dig At fokusere på vigtige spørgsmål ved konstruktion: hvordan man laver en betontrappe, hvordan man laver forskallingen, hvornår man skal fjerne forskallingen, hvor meget træ til forskallingen, om OSB-paneler er egnede til forskallingen. Du kan fokusere på præcis hældning og rengøring af forskallingen er ikke din forretning, selvom du glemmer at bruge et frigørelsesmiddel. BETOFF BIO klarer perfekt at fjerne beton fra forskallingen uden skadelige syrer og andre stærke stoffer.