Fjern fedtpletter. Hvordan fjerner du fedtpletter fra beton?

Fjern fedtpletter med Betoff-Liquid eller Betoff-Bio baseret på planter. Beton, det grundlæggende materiale på de fleste fortove, indkørsler og gårde, er allestedsnærværende. Ikke underligt, at beton ofte udsættes for fedtpletter fra mad, køretøjer og andre kilder.

Uanset om fedtpletten er på en gårdhave i et udekøkken eller på en grill eller på en indkørsel eller fortov, er korrekt rengøring og fjernelse af fedtpletten vigtig for betonoverfladernes æstetik. Dette hjælper også med at holde funktionelle og rene hårde overflader så længe som muligt.

Jo hurtigere du bemærker en fedtplet på betonen, jo lettere er det at fjerne. Der er dog også måder at fjerne fedtpletter, der har eksisteret i en ukendt periode.

Uanset om fedtmærkerne på dine betonoverflader er milde eller tunge, lokale eller nedsænket, er det let at fjerne med de rigtige produkter.

To innovative formuleringer, der for nylig er blevet meget populære på grund af deres effektivitet, vil bevise deres værdi for lokale fedtpletter. Sådanne midler er BETOFF og BETOFF-BIO. BETOFF-væske er mest effektiv med mere indlejrede fedtpletter, og disse mere følsomme pletter kan dristigt fjernes med BETOFF-BIO-væske.

Fjern fedtpletter. Hvordan fjerner du smøremiddelpletter fra betonoverflader? 

Fjern fedtpletter.
Fedtede pletter på beton

Fjernelse af små fedtpletter på betonoverflader er en meget enkel opgave for BETOFF-BIO-Fluid, som er specielt udviklet til at fjerne fedtlag og også fjerne snavs fra olier, fedt, dækmærker og ridser.

BETOFF-BIO fortjener opmærksomhed på grund af dets sammensætning. Dette rengøringsmiddel indeholder ikke barske, ætsende syrer og andre opløsningsmidler, der almindeligvis bruges i andre industrielle affedtningsmidler, hvilket gør det til et effektivt og miljømæssigt ansvarligt valg for entreprenører, husejere, ejendomsejere og facilitetsledere. 

Før rengørings- / affedtningsmiddel påføres, er der to enkle forberedelsestrin, der skal udføres. Først skal du sørge for, at mennesker, køretøjer, ejendom og andre overflader, der støder op til betonen, er beskyttet mod produktrester, stænk, dampe eller vinddrift.

BETOFF og BETOFF-BIO affedtningsvæsker til beton skal anvendes under passende vejrforhold. Sørg for at anvende produktet ved temperaturer over nul for at undgå at beskadige betonen. Ideelt set påføres produktet, når overfladetemperaturen overstiger 10 grader C. Hvis betonoverfladen for nylig er blevet udsat for negative temperaturer, skal du vente, indtil solen har opvarmet betonen, inden produktet påføres.

BETOFF-BIO rengøringsmiddel / affedtningsmiddel kan påføres med en børste, en moppe, en lavtrykssprøjte eller en højtryksrenser. Hvis du bruger en højtryksrenser, skal du indstille trykket mellem 400 psi og 1000 psi. En gennemstrømningshastighed på 22 liter pr. Minut er også ideel.

BETOFF rengøringsmiddel / affedtningsmiddel fortyndes med vand, og graden af ​​fortynding afhænger af graden af ​​tilsmudsning. Ved kraftig tilsmudsning skal du bruge 1 del rengøringsmiddel / affedtningsmiddel til 4 dele ferskvand. Ved mildere pletter skal 1 del rengøringsmiddel fortyndes med op til 200 dele ferskvand. Se produktarket for yderligere information og instruktioner.

Du kan derefter generøst anvende den fortyndede opløsning på fedtpletten. Hvis produktet forbliver på overfladen i 1-3 minutter, skal du genanvende opløsningen og skrubbe kraftigt. Til sidst skylles overfladen med vand for at fjerne resterende vaskemiddelrester.

Hvordan fjerner du fedtpletter fra beton?

For dybere, nedsænket fedtpletter på betonterrasser, fortove eller indkørsler kan det være nødvendigt at påføre et specielt låg.

Da indpakningen fungerer ved at blande den ind i underlaget og derefter trække pletten ud, når den tørrer, er det bedst at sikre, at pletten og overfladen er tørre, inden du påfører indpakningen. Begyndelsen af ​​den tørre overflade optimerer det farvede substrats absorberingsevne og viklingernes effektivitet.

Indpakningsprodukter beskrives ofte som at have konsistensen af ​​pandekagedej, der hældes direkte på fedtpletterne. Når folien tørrer, trækker den derefter snavs ud af betonen. Når konvolutten er helt tør, skal du blot feje den op og smide den væk.

Det sker ofte, at overfladen, der er forurenet med fedt, skal fjernes med en væske efter fjernelse af grødomslag, for at fjerne fedtpletter fra betonen. En olie- og fedtpletfjerner som BETOFF eller BETOFF-BIO er ekstremt let at bruge, fordi den ikke kræver yderligere udstyr, fyld, tape eller plastbelægning. Hæld bare væsken på fedtpletten og vask den derefter af med væsken. Det endelige valg mellem grødomslag og væsken er selvfølgelig dit.

I de fleste tilfælde fjerner indlejrede fedtpletter fra betonen ved en enkelt påføring af affedtningsmiddel for at fjerne olie og fedt. Dog kan nogle alvorlige fedtpletter på beton kræve yderligere påføring.

Bemærk, at når konvolutterne tørrer ud, knækker de. Det er helt normalt. Netværket af revner i hele sagen er et signal om, at det er helt tørt. Det er sikkert at bruge en stivbørstet kost eller børste og støv til at rengøre det tørrede omslag. Som nævnt ovenfor skal du sandsynligvis også behandle pletten med en af ​​vores BETOFF- eller BETOFF-BIO-væsker. Kun sådanne væsker garanterer, at betonen bringes i en relativ rækkefølge.

For pletter, der er mindre end 2 kvadratmeter fedtet beton, bør 1 liter BETOFF væske være tilstrækkelig. Produktet fås også i en størrelse på 20 liter, som kan bruges til at rense op til 40 kvadratmeter. Selvfølgelig er hvert sted forskelligt. Nogle gange sker det, at 1 liter væske er nok til ti kvadratmeter.

BETOFF rengøringsmiddel / affedtningsmiddel BETOFF og BETOFF-BIO fedtfjerningsfjerner sælges på vores hjemmeside betoff.de. Hvis du leder efter professionel rådgivning om fjernelse af fedt eller oliepletter fra beton, kan du ringe til os på 0151 – 41875667. Vi venter på dit opkald!